2013 / Her gikk vi

2 tanker om “På gamle vegar i Vegusdal

 1. Koselig terreng dette! Min oldemor, Karen Christensdatter Lunden gikk på sine ben fra husposten i Lillesand hjem til sine foreldre på Plassen ved Lunden og tilbake. Hun giftet seg med Jacob Simonsen på Sandsmyr. Min farmor, Sigrid Johnsen , kom altså fra Lillesand.
  Er det noe igjen av gamle veier mellom Lillesand- Birkland og opp mot Vegusdal? Som går over heiene? Selv bor jeg på Vatnestrøm, og kan godt tenke meg å gå turen der dere har godt! Særlig tror jeg samboer Steinar Furholt ville like det!

  Hilsen Gry Holtedahl (f. Johnsen)

  • Hei Gry:) Bedre sent enn enda senere. Det er ferietid nå vet du.
   Artig med historien om din farmor!
   Vi hadde en flott tur som su skjønner. Kanskje blir det flere i dette innbydende terrenget.Eventuelle gamle veier fra Lillesand /Birkeland opp mot Vegusdal er jeg lite kjent med, bortsett fra trasseen ved siden av bilveien, men den turen vi gikk, kan virkelig anbefales. Den er dessuten greit merket, for ikke så lenge siden. Kart over området ligger ved saga på Furholt, eller du kan få låne et av en av oss i LOT.
   Bli gjerne med oss på tur, eller ta turer på egenhånd. God sommer:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s