Turmuligheter

Fløresteinen

Parkering kan skje ved båthavna på Tingsaker eller ved Tinsaker skole.

Du kan starte turen til Fløresteinen fra fire steder på veien til Flørenes. Fra Ålebekk, i Langedalsbakken, i Langedalskleiva og fra Langedal. Ved alle fire stedene står det kartplate med merkede stier inntegnet. Det er skiltet forskjellige ruter mot Fløresteinen. Det står avstand på skiltene i alle kryss, så man kan velge den ruten som passer best.

Selve oppstigningen til Store Fløresteinen kan skje fra to kanter, og begge er merket.  Oppstigningen er bratt, men egner seg allikevel for barnefamilier. Det er kort vei til toppen, og der får du fantastisk utsikt over Lillesand og skjærgården utenfor.

Det er også skiltet opp til Lille Fløresteninen.

Som indikert på kartet under er det flere merkede og skiltede runder på Flørenes og vi anbefaler å forsøke seg på litt lengre turer enn korteste vei opp til Fløresteinen. Naturen på Flørenes er fantastisk spennende med nesten urskogaktige områder, spennende kløfter og flotte steinformasjoner.

Tips til andre turer i Lillesand:
Sovehei
Kaldvell og Kniben
Skifjell

Turløyper Flørenes

Kartet er trykt med tillatelse av Lillesand kommune.

Sammenhengende røde streker er merkdede og skiltede turstier.

Stiplede streker indikerer umerkede stier.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s