2014 / Bli medlem / Nyheter / Om LOT

BLI MEDLEM:) Da støtter du arbeidet vårt

Godt merket og tilrettelagt for tur. Foto: Anita Breivold

Godt merket og tilrettelagt for tur.
Foto: Anita Breivold

Lillesand og Omegn Turistforening er en liten, lokal turistforening som jobber for å gi lokalbefolkningen flere og gode naturopplevelser. Vi arrangerer turer for barn og voksne, og vi prøver å legge til rette for turer, først og fremst i nærmiljøet.

Medlemskapet i Turistforeningen har en lav prislapp; 125 kroner året for enkeltmedlemmer, og 200 kroner for familier eller par. Det er en billig inngangsbillett for gode turopplevelser! Samtidig støtter du arbeidet vårt med å tilrettelegge for turer og friluftsliv. Som medlem kan du også leie Trottohytta. Kontingenten betales til kontonummer 2850 21 30279. Merk innbetalingen med navn og adresse.

LOT har turbøker til å skrive seg inn i på 7 ulike topper i nærmiljøet:
På Trottohytta på Heimdalsheia, Olashei, Skifjell, Fløresteinen, Kniben, Vardehei, og på Sovehei. Hver gang du besøker en topp, skriver du navnet ditt og telefonnummeret ditt i boka, og så er du med på en trekning av masse flotte gevinster. Trekningen foregår i desember hvert år.
Som medlem får du også 20 % rabatt på Trimtex Brandstore.
Ta turen ut – meld deg inn. Velkommen som medlem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s