2020 / Bli medlem / Nyheter / Om LOT

BLI MEDLEM:) Da støtter du arbeidet vårt

Godt merket og tilrettelagt for tur. Foto: Anita Breivold

Godt merket og tilrettelagt for tur.
Foto: Anita Breivold

Lillesand og Omegn Turistforening er en liten, lokal turistforening som jobber for å gi lokalbefolkningen flere og gode naturopplevelser. Vi arrangerer turer for barn og voksne, og vi prøver å legge til rette for turer, først og fremst i nærmiljøet.

Medlemskapet i Turistforeningen har en lav prislapp; 150 kroner året for enkeltmedlemmer, og 250 kroner for familier eller par. Det er en billig inngangsbillett for gode turopplevelser! Samtidig støtter du arbeidet vårt med å tilrettelegge for turer og friluftsliv. Som medlem kan du også leie Trottohytta. Kontingenten betales til kontonummer 2850 21 30279. Merk innbetalingen med navn og adresse.

For dem som tipper så kan LOT også støttes gjennom Grasroandelen: https://lillesandturistforening.no/2013/02/14/la-lot-bli-ditt-grasrotformal/

LOT har turbøker til å skrive seg inn i på 7 ulike topper i nærmiljøet: Olashei, Skifjell, Fløresteinen, Kniben, Vardehei, Barbro Slott og på Sovehei. I tillegg har vi bok på Trottohytta på Heimdalsheia. Hver gang du besøker en topp, skriver du navnet ditt og telefonnummeret ditt i boka, og så er du med på en trekning av masse flotte gevinster. Trekningen foregår i desember hvert år.
Som medlem får du også 20 % rabatt på Trimtex Brandstore.
Ta turen ut – meld deg inn. Velkommen som medlem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s