2015 / Her gikk vi

Hellestønuten / Baneheia

Hellestønuten. Foto: Salve Linnebo

Hellestønuten.
Foto: Salve Linnebo

1FACA5B6-ADC6-49A4-9C23-DA367DB86ED9

Søndag 11. oktober:

16 glade turvandrere startet på parkeringsplassen ved Svarttjønn og fant veien via Bånetjønn opp til Hellerstønuten på 166 m. Den ligger litt nord i Bymarka i Kristiansand og det var et virvar av umerkede stier på kryss og tvers gjennom skauen. Turen var gått opp på forhånd, men likevel måtte vi ha et par justeringer av kursen underveis. Vi skjønner at arbeidet med merking og skilting av løypenettet som gjøres i Lillesand for tiden er et viktig prosjekt. Hjemover gikk vi Lochners løype og kom ned de bratte trappene fra Ravnedalsheia og ned i selve Ravnedalsparken. Flott tur!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s