2018 / Her gikk vi

3 tanker om “Flott tur til Grotunga

  1. Fikk oss en tur til Trottohytta,der vi raster på verandaen. Gikk en rundtur tilbake til Heimdal. En flott tur der vi kommer til å ta igjen. Går det an å få låne en nøkkel og overnatte? Så at det ikke er noen DNT nøkkel som kan brukes, da vi selvsagt er medlem. Kunne tenke oss å ta med barnebarn utpå våren.

    • Hei Kjell Einar. Dette er litt flaut, men har jeg svart deg på denne henvendelsen..? Beklager veldig i tilfelle jeg ikke har gjort det. Så meldinga først nå. Ta kontakt med Reidun Forbes for Trottotur:) 93600324

      • Hei. Du har ikke svart meg, men du gjør det nå😁 lurer på om det er nøkkel å oppdrive vist vi tar oss en tur med barnebarna i løpet av våren /sommeren ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s