2020 / Hjem

Ukens turforslag uke 24: Rundtur fra Bjørkestøl via Vardehei, Pumpestasjonen og Eftevannsåsen

Vardehei

Ukens turforslag er en fin rundtur med utgangspunkt Bjørkestøl. Man går over Eftevannsåsen til Lillesand Vannverk. På veien får man fin utsikt over Grimevannet og har mulighet til å besøke Sauehelleren. Etter Pumpestasjonen går man over de åpne Lundsheiene der man på veien kan forsøke å finne en fin jettegryte. Topppunktet Vardehei gir nydelig utsikt ut over havet og Lillesand og man ser til Grimstad og mot Kristiansand. Beskrivelse av turen med kart kan finnes her: Uke 24 Bjørkestøl -Rundtur Eftevannåsen – Vardehei

Jettegryta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s