2020 / Hjem / Nyheter / Styret informerer

Underskriftskampanje mot vindmøller på Nordbøknuten

Nordbøknuten med 3 vindmøller sett fra Skifjell

Utsikt fra Skifjell med de 3 planlagte vindmøllene tegnet inn

Vi i Lillesand og Omegn Turistforening (LOT) ser med skrekk på ASKO Norge AS/Lillesand Vind sine planer om å bygge 3 stk. 205 meter høye vindmøller på Nordbøknuten. Vi ønsker å vise ASKO AS at det er stor motstand mot denne utbyggingen lokalt, spesielt fra folk som er glade i naturen vår.

Vi har derfor startet en underskriftskampanje og vi har lagt ut følgende informasjon med mulighet til å skrive under i alle turbokkassene våre: Underskriftskampanje mot vindturbiner på Nordbøknuten

Vi håper flest mulig tar turen ut og skriver under. Dette kan altså gjøres på Skifjell, Sovehei, Olashei, Vardehei, Barbro Slott, Kniben og Fløresteinen. Dette er jo en perfekt unnskyldning for å komme seg ut i skogen og samtidig gjøre en god gjerning 🙂

Dersom du ikke har mulighet til å komme deg ut i terrenget og skrive under fysisk, kan du også markere motstand ved å skrive: «Jeg støtter» i kommentarfeltet i artikkelen om underskriftskampanjen på vår Facebook side: https://www.facebook.com/Lillesand-og-Omegn-Turistforening-2395217820703524/

Vi håper på din støtte i denne viktige saken!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s